078 - 681 26 80 - algemeen@ckmz.nl

Onze organisatie


Adromi

Adromi

Adromi bestaat uit een groep adviseurs die zowel publieke als private sector op het gebied van milieu voorziet van juridisch en managementadvies in combinatie met technisch inhoudelijk advies. Middels detachering vullen professionele en ervaren medewerkers, hiaten in uw organisatie snel en flexibel op. Daarnaast verzorgen ze trainingen aan de politie, zorg en omgevingsdiensten evenals in persoonlijke en team ontwikkeling.
Ontdek wat de Adromi Groep te bieden heeft


Adromi

ECO-job

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieu sector. Onze landelijke aanpak, kennis van de milieu markt, ons uitgebreide aanbod van vacatures en het aantal ingeschreven kandidaten maken ons hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe carrièrestap of collega in de milieu branche.
Ontdek wat ECO-job te bieden heeft


Adromi

ISO-point

ISO-point bemiddelt al meer dan 10 jaar in de specifieke werkvelden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu, food en zorg. Onze doelstelling is de beste kandidaat voor de beste functie selecteren. Wij bemiddelen zowel starters, medioren, en senioren op MBO-, HBO- en WO- niveau. ISO-point is de partner voor iedereen die een (nieuwe) baan of personeel zoekt op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo of milie
Ontdek wat ISO-point te bieden heeft


Adromi

Payroll-Collectief

Payroll-Collectief werkt landelijk en is gespecialiseerd in het aanbieden van payroll, salarisadministratie en HRM support voor het MKB bedrijf. Daarnaast bieden wij een uniek concept voor samenwerking met scholen. We vinden het onze taak om uw personeelszaken goed te regelen. We stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wanneer u het werkgeverschap met ons deelt, kunt u rekenen op een uitgebreid dienstenpakket dat verder gaat dan alleen payrolling. Samen zijn wij de beste werkgever!
Ontdek wat Payroll-collectief te bieden heeft


Adromi

Flex-sourcing

Flex-sourcing ondersteunt het inhuurproces van opdrachtaanvraag tot en met de definitieve opdrachtverstrekking. Bij Flex-sourcing wordt de inhuur voornamelijk ingevuld door ZZP-ers. De inzet van zzp’ers vergt know-how op het gebied van wet- en regelgeving. Wij verzorgen een overeenkomst van opdracht en verzamelen alle benodigde informatie.
Ontdek wat Flex-soucring te bieden heeft